🌹🍃🍂Фиксирана цена за доставка до офис 4.99лв.За поръчки над 200 лв. доставката до офис е безплатна. Само за поръчки направени през сайта.
 

Арония

АРОНИЯ – ЛЕЧЕБНИ СИЛИ И СЪСТАВКИ

Тя е богата на витамини и най-вече на не особено известния витамин Р, който допринася за укрепване на капилярните стени. Ценната арония се слави като силен имуностимулант, а пресният сок ще ви помогне за нормализиране на високото кръвноЗдравните стойности на нейно изящество не се ограничават до това. Тя е чудесен източник на антиоксидантни съставки, които са в най-висока степен при нея в сравнение с други горски плодове.

Освен тях, в съдържанието ще откриете още витамин С, К, В1, В2, В5 и В9, които са жизненоважни за нормалните метаболитни процеси в организма. Разнообразието от макро и микроелементи е завидно за малкия плод – калий и калций, магнезий, желязо, големи количества йод и дори фосфор.

Това не е всичко – рекордни количества флавоноли, катехини и антоцианини се съдържат във всяко плодче арония, което я нарежда в класацията за най-ценни лекарствени растения.

Aronia melanocarpa 'Hugin'
10.00 лв.

Добавете малко топлина към вашата градина с прекрасната есенна багра на Aronia melanocarpa 'Hugin'. ..

Купи
Aronia prunifolia 'Nero'
10.00 лв.

Напоследък добиват популярност по- малко известни дървета и храсти, които имат уникален вкус и полож..

Купи
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)