🌹🍃🍂Фиксирана цена за доставка до офис 4.99лв.За поръчки над 200 лв. доставката до офис е безплатна. Само за поръчки направени през сайта.
 

Elegance

Диаметър на плода
Плододаване
Височина
Широчина
Височина на стеблото(присадката)
Максимални размери
Диаметър на цвета
Аромат
Селекционер
Година на представяне
Контейнер 9 см
  • 2.00 лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Наличност: В наличност

Модел: ST0015

Отглеждан и селектиран от East Malling и д-р Дейвид Симпсън, Elegance е един от най-интересните сортове, предлагани на пазара. Основните характеристики са свързвани с забележителни показатели, които ни предоставя сорта в „шестедесет дневен период на отглеждане”(система на отглеждане в стъклени оранжерии)-качество на продукцията, трайност и висококачествен добив са само част от характеристиките, които правят тази селекция изключителна.
Качества и добив.

Elegance получава наименованието си в следствие на светлите и лъскави конични плодове с оранжево-червен цвят. Плодовете са устойчиви и остават на растението за няколко дни без това да окаже влияние върху цвета им. Обирането на реколтата е улеснено от якостта на ягодовата кожа. Вкусовите качества са свързани с наситен сладък вкус и приятна консистенция. Реколтата е добре представена като, фактически, липсва втори клас, което рефлектира и върху скоростта на обиране на ягодовата реколта. . Сортът е предназначен за 60 дневен добив. 

Elegance е късен сорт, чието бране започва приблизително пет дни по-късно от това на Sonata. И продължава обикновено от 4 до 5 седмици. 

Коментари

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение