🌹🍃🍂Фиксирана цена за доставка до офис 4.99лв.За поръчки над 200 лв. доставката до офис е безплатна. Само за поръчки направени през сайта.
 

Lady Of Shalott

(1 мнения)
Максимални размери 120 x100 см
Диаметър на цвета 8-10 см
Аромат Добър
Селекционер David Austin
Година на представяне 2009
Контейнер 2 литра
  • 35.00 лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Наличност: няма

Модел: DA030

 Многобройните оранжево-червени пъпки разцъфват в чашковидни, изпълнени със свободно подредени листенца, нежни цветове. Всеки цвят е обагрен в искрящо оранжево, което по външните венчелистчета прелива в цвят на сьомга с красиво контрастиращи златисто-жълти нотки. Освен невероятно очарование, „Lady Of Shalott” притежава и приятен топъл аромат на чай, примесен с нотки на ябълка и карамфил. Този сорт бързо формира голям и гъст храст с леко извити стебла, който цъфти многократно. Носи името на една от поемите на Алфред, Лорд Тенисън по повод 200-годишнината от неговото раждане.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Мария Иванова - 12/07/2016

Тази сутрин получих моята Лейди Шарлот заедно с още 9 други сорта от прекрасната ви колекция. Всички без изключение в ПЕРФЕКТНО СЪСТОЯНИЕ все едно не са пътувало от единия до другия край на страната ни и в средата на най-горещия месец. Огромно благодаря !!!Тази красота не може да се описва .Тя трябва да се види и да се помирише.
Спечелихте още един лоялен клиент!

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение