Jubilee Celebration Налична след 02.11.2020

(1 мнения)
Максимални размери 150 x 100 см
Диаметър на цвета 12-14 см
Аромат Много силен
Селекционер David Austin
Година на представяне 2002
Контейнер 2 литра
  • 35.00 лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Наличност: В наличност

Модел: DA026

Невероятна роза, чиито големи и закръглени цветове са обагрени в прекрасен бледорозов нюанс и оттенъци на злато в долната част на венчелистчетата. Великолепният плодов аромат с кристално чисти нотки на лимон и малина придават необичайна и неповторима завършеност на този сорт.И независимо от големия размер на цветовете, 'Jubilee Celebration' расте изключително свободно и продължително, като успява да се превърне в един много фин, но и здрав храст. За Дейвид Остин е привилегия и удоволствие да назове една от най-прекрасните си рози в чест на Златния Юбилей на Кралица Елизабет, а именно 50 години като Кралица на Обединеното Кралство.

Коментари

Мари - 27/06/2016

Розата е в отлично състояние и е отрупана с ужасно много пъпки - на почти всяко клонче по три, четири, които чакам да цъфнат тази седмица. Благодаря ви за разкошните рози, които ни доставяте! Направихте деня ми ароматен и красив! :)

Едно предложение за сайта, ако може да добавя: ако искате направете една страница наречена ''Нашите рози'' или нещо такова. Ние ще ви пращаме снимки на нашите рози, които сме отгледали благодарение на вас, и така ще има един вид жива връзка между любителите на рози.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение