🌹🍃🍂Фиксирана цена за доставка до офис 4.99лв.За поръчки над 200 лв. доставката до офис е безплатна. Само за поръчки направени през сайта.
 

Wollerton Old Hall

(2 мнения)
Максимални размери 350 x 200 см
Диаметър на цвета 8-10 см
Аромат Много силен
Селекционер David Austin
Година на представяне 2011
Контейнер 2 литра
  • 35.00 лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Наличност: В наличност

Модел: DA055

Една от най-благоуханните Английски Рози ще ви съблазни с отличителния си аромат на смирна, който е рядко срещан при розите и първо се появява при ‘Constance Spray’, а по-късно и при ‘Scepter’d Isle’. Заоблените, с отблясъци в червено пъпки разцъфват в пищни цветове в нюанси от насително жълто до нежно кремаво. ‘Wollerton Old Hall’ е здрав и кичест храст с малко бодли, подходящ за всякакви поводи. Със своята деликатна окраска той лесно може да бъде съчетан с други видове рози и храсти, а цветовете му запазват красиво заоблената си форма дори когато са напълно разтворени. През 16в. в Шропшайър е създадена една от най-красивите частни градини, а именно Wollerton Old Hall. Там са представени различни видове рози, включително и нашите Английски Рози.

Коментари

Мариана таралинова - 05/03/2017

Много харесвам розите на ДЕйвид Остин те са ми любими.
Ще се радвам ако ми изпратите точно тази която съм поръчала,нямам търпение!

Галина - 16/10/2016

Прекрасна е! Имаме я от 3 години и е любимата ни роза. Цъфти прекрасно от май до ноември. Храста е обемен и е над 2 метра ! Ароматът също е чудесен.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение