За нас

Градински център ОАКПЛАНТС

Създаден през 2009г. в с. Миролюбово, Бургас, Градински център Оакплантс е специализиран в отглеждането на рози и декоративни храсти. Осигурявайки най-изисканите сортове за нашите клиентите, ние внимателно подбираме всяка роза и храст, гарантирайки тяхното качество и красота.

Със своето разнообразие от над 300 разновидности рози и декоративни храсти, Оакплантс предлага безброй възможности за оформяне на Вашата градина. Независимо дали търсите класически рози с богата ароматна нотка или екзотични храсти с необичайни форми и цветове, ние имаме това, от което се нуждаете.

Селекцията на сортове е процес, който изисква високо ниво на разбиране и трупане на опит през годините, а грижите за растенията са основна наша отговорност и приоритет, като по този начин гарантираме на своите клиенти, че ще получат продукт с най-високо качество. 

В Градински център Оакплантс ние сме ангажирани с предоставянето на най-новите тенденции в градинския дизайн и най-интересните идеи за комбиниране на рози и декоративни храсти. 

Едно от предимствата ни е експертното консултиране, което предлагаме на нашите клиенти и с радост ще Ви помогнем със съвети за грижа и поддръжка на Вашите растения, за да гарантираме тяхното благополучие.

Ако търсите перфектните рози и храсти за Вашата градина, Градински център Оакплантс е място, на което ще откриете най-голямото разнообразие от изискани растения.